MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL SĂRBĂTORII „ZIUA PROFESIOANALĂ A LUCRĂTORULUI DIN ÎNVĂȚĂMÂNT”

7 octombrie 2019

Stimaţi învăţători, profesori, educatori!

           În fiecare an pe data de 5 octombrie în Republica Moldova este marcată sărbătoarea profesională a pedagogilor, una dintre cele mai nobile profesii din lume, căci fiecare dintre noi am pornit pe calea vieţii de sine stătătoare de pe băncile şcolii.  Oricine am fi, oriunde ne-am afla, în aceste zile ne apropiem gîndurile de dumneavoastră, cei ce trudesc cu ambiţie pe făgaşul cultivării seminţei de Adevăr şi Frumos, Bine şi Sacru, Cinste şi Demnitate în sufletele noastre.

            Cu acest prilej, la data de 3 octombrie 2019, a avut loc Forumul educațional – sărbătoare cu genericul: „Pedagogul – agent al schimbării”, la care am adus cele mai sincere felicitări profesorilor din raionul Ialoveni cu ocazia zilei lor profesioanale.

Stimați profesori, contribuția dumeavoastră la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială. Ați fost și veți rămâne promotorii bunătății, demnității umane și cei mai buni prieteni ai elevilor și părinților. Anume de dumneavoastră depinde cum vă arăta societatea noastră în viitor, iar noi ne angajăm să continuăm și să ne consolidăm eforturile noastre comune pentru a oferi tuturor copiilor șanse egale să învețe, să lupte și să reușeacă în viață.

          Conştientizând faptul că îndepliniţi o muncă enormă şi asigurîndu-vă de profundul nostru respect, Vă adresez sincere mulţumiri şi cuvinte de recunoştinţă. Vă doresc sănătate, gratitudine din partea noilor generaţii, performanţe şi armonie în familie. Să aveţi parte numai de elevi cuminţi şi realizări frumoase în procesul instructiv – educativ în postură de semănători de lumină şi cunoştinţe!

Cu respect,

Președintele interimar al raionului Ialoveni,

Lilian Carmanu

148 afișări