OFICIU POȘTAL RENOVAT ÎN SATUL NIMORENI, RAIONUL IALOVENI

24 aprilie 2019

La data de 23 aprilie 2019, întreprinderea de stat  „Poșta Moldovei” a redeschis încă un oficiu poștal renovat în satul Nimoreni, raionul Ialoveni.

Evenimentul dat a fost motiv de sărbătoare nu doar pentru angajații întreprinderii, dar și pentru locuitorii din sat.

În cadrul discursului său, directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a menționat că pentru anul curent sunt preconizate încă aproximativ 60 de astfel de evenimente. „Poșta Moldovei” crește, iar noi depunem de maxim efort pentru asta!” a menționat dl Nastas și le-a urat succese mari angajaților.

De asemenea, La eveniment a fost prezent și președintele raionului Ialoveni, domnul Ghenadie Sajin, care a declarat că este de admirat faptul că Î.S. „Poșta Moldovei” continuă procesul de renovare cu pași atât de siguri și rapizi.

Primarul satului Nimoreni, dl Andrei Covali, a menționat că este sigur de faptul că serviciile poștale vor fi prestate mult mai calitativ într-un asemenea anturaj.

Vera Frecăuțan, specialist principal operațiuni poștale a declarat: „Sperăm, ca în urma frumoasei renovări, clienții să fie mai mulțumiți, iar lucrătorii mai productivi. Mulțumim, dle Serghei Nastas!”

Șefa oficiului poștal, dna  Ana Cebotari, a vorbit despre faptul că oficiul poștal renovat este un adevărat motiv de bucurie: „De când activez la poștă, un asemenea oficiu poștal a fost cel mai mare vis al meu!”, a conchis aceasta.

În final, toți cei prezenți  au fost invitați să facă cunoștință cu biroul poștal nou.

 

138 afișări