INVITAŢIE LA ATELIERUL ,,BAZELE MARKETINGULUI. DIGITAL MARKETING. BRANDING”

25 martie 2019

                   Invităm tinerii activi din localităţile raionului care sunt înzestrați cu spiritul de întreprinzător, sau care au dorința de a iniția o afacere, să participe la atelierul de instruire ,,Bazele marketingului. Digital marketing. Branding, partea III”, care se va desfăşura marți, 26 martie 2019, orele 14:30 – 18:30, în sala mare de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni (etajul II).

         În calitate de formatori va fi doamna experții Companiei ,,Business Development Capital” (BDC).

       Evenimentul este organizat în parteneriat de A. O. ,,Eco-Răzeni” şi Consiliul Raional Ialoveni în cadrul Programului ,,Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri Ialoveni” și în contextul Proiectului major ,,Costești – Capitala Tineretului 2019”.

      Participanţii vor beneficia de instruire despre antreprenoriat, suport logistic și acoperirea cheltuielilor de deplasare, la prezentarea copiei actului de identitate şi a biletului de călătorie.

      Contacte: Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243. Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922;

       Fondul de susținere a antreprenoriatului pentru tineri Ialoveni este administrat de Asociația Obștească “Eco-Răzeni”, în parteneriat cu Consiliul Raional Ialoveni, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Regatul Suediei, prin intermediul Fundației Est-Europene, în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socio-economică a țării”

105 afișări