Expoziția internațională “Macfrut – Fruit & Veg Professional Show”

11 martie 2019

Camera de Comerț și Industrie a RM vă invită să participați la misiunea cumpărătorului din Italia, care se va desfășura în cadrul expoziției internaționale “Macfrut – Fruit & Veg Professional Show” din orașul Rimini, în perioada 08 – 10 mai 2019.

„Macfrut” este un târg de vârf pentru profesioniștii din sectorul fructelor și legumelor din Italia și din Europa. Promovarea inovațiilor și internaționalizarea sunt caracteristicile care fac această expoziție un eveniment de mare importanță. Misiunea oferă cumpărătorilor de top selectați un eveniment de 3 zile pentru a face afaceri și a descop  eri întregul lanț de aprovizionare cu fructe și legume proaspete și uscate din sectoarele de pre-recoltare până la producție, comerț și marketing, mașini, ambalaje și logistică.

Participarea este parțial finanțată de către organizatori. Compania achită costul biletului avia și taxa de participare în mărime  de 3000 lei. Organizatorul acoperă cazarea, transferul aeroport-hotel-aeroport, hotel- expo-hotel, intrare gratuită la expoziție.

În contextul celor menționate mai sus, doritorii de a aparticipa sunt rugați să completeze cererea de participare și să o expedieze Direcției evenimente de afaceri, târguri și expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM la adresa de e-mail: carolina.chiper@chamber.md , pînă la data de 15 martie 2019. Informații suplimentare aflați la nr. de telefon: 022 21 07 25 /  022  23 84 10.

 

95 afișări