Festivitatea consacrată sărbătorii „8 martie – Ziua Internațională a Femeii”

5 martie 2019

La data de 5 martie 2019, în incinta Casei Raionale de Cultură Ialoveni s-a desfășurat Festivitatea consacrată sărbătorii „8 martie – Ziua Internațională a Femeii”, organizată de Consiliul Raional Ialoveni. Cele aproximativ 400 de femei care au participat au fost întâmpinate de Orchestra Raională de Fanfară Ialoveni cu melodii frumoase, iar în hol bărbații care activează în Consiliul Raional Ialoveni le-au întimpinat cu zâmbete și flori.

Cu un mesaj cordial de salut și felicitare, în semn de aleasă prețuire, a venit domnul Lilian CARMANU, președintele raionului Ialoveni, care și-a exprimat gratitudinea față de femeile care își aduc contribuția majoră și incontestabilă la dezvoltarea durabilă a localităților raionului.

Festivitatea a cuprins un program de concert extraordinar oferit de Orchestra Raională de Muzică Populară „Porumbița”, dirijor Ion Condrea și soliștii: Olga Sava, Andrei Coțofană, Alina Ureche, Valeriu Zagorneanu, Mihaela Andrei, Valentin Butucel. Un buchet de melodii au adus în dar femeilor artiștii trupei „Brio Sonores”: Veaceslav Timofti, Dumitru Mîțu, Vitalie Maciunschi, Mihai Gandraman.

Cu prilejul acestei frumoase sărbători, administrația raionului Ialoveni adresează distinselor femei, sincere felicitări și urări de sănătate, fericire, bucurii, împliniri și succese notabile.

125 afișări