În atenția tinerilor Antreprenori din raionul Ialoveni.

22 februarie 2019

Direcția Economie din cadrul Consiliului Raional Ialoveni,  avem o  deosebită plăcere să vă transmitem invitația de participare la prima ediție a Formului Tinerilor Antreprenori din România și Republica Moldova, care va avea loc la Iaşi, România pe data de 27 februarie 2019.

Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Parcul Stiințific și Tehnologic „Tehnopolis” – gazda forumului, sub egida platformei AFACERI.RO și  are ca obiective creşterea încrederii şi cunoaşterii reciproce între tinerii antreprenori din România și Republica Moldova pentru deschiderea de proiecte de afaceri transfrontaliere, crearea unei legături de comunicare directă între antreprenori si potențiali antreprenori ș i instituții, care pot răspunde unor întrebări, care blocheză inițiativele private, promovarea oportunităților antreprenoriale în spațiul european şi promovarea oportunităților de învățare pentru antreprenori prin Programul Erasmus pentru Tineri Antreprenori.

Dat fiind faptul că dorim să asigurăm o deschidere cât mai largă pentru publicul interesat, nu se percepe taxă de participare şi expunere la eveniment, pentru transport cu autocarul se va achita costul călătoriei tur-retur 350 (trei sute și cincizeci) mdl, însă este necesară înscrierea online pe site-ul http: www afaceri. ro/afaceri-ro-iasi-2019.

Companiile sau antreprenorii interesați să expună produsele în cadrul evenimentului sunt rugați să transmită un mesaj e-mail pe adresa: dmc@europenow.pro.

Vă transmitem în ataşanment agenda provizorie a evenimentului în speranța că veți confirma prezența ca participant la eveniment și veți populariza evenimentul tuturor celor care are putea fi interesați.

113 afișări