A N U N Ţ Luni, 18 februarie 2019 – Ziua Uşilor Deschise la Direcţia Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni

13 februarie 2019

Stimaţi prieteni,

         în contextul marcării a 28 de ani de la crearea Serviciului public de ocupare din Republica Moldova, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) şi subdiviziunile  sale teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă, organizează la 18 februarie 2019 evenimentul Ziua Uşilor Deschise.

În special, Direcţia Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni a elaborat, în legătură cu evenimentul Ziua Uşilor Deschise, o agendă.

Astfel, de la ora 10.00 până la 11.30, se va desfăşura seminarul de informare privind serviciile prestate şi măsurile de ocupare a forţei de muncă, implementate de Direcţia Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni, aspectele noii Legi cu privire la promovarea ocupării forţei de muncă şi asigurarea de şomaj. Participanţi – şomerii aflaţi în evidenţă şi persoanele în căutare a unui loc de muncă.

De la ora 11.30 – 12.30, pentru angajatori se va desfăşura seminarul de informare privind  aspectele noii Legi cu privire la promovarea ocupării forţei de muncă şi asigurarea de şomaj.

Între orele 12.30 – 13.00, se va desfăşura acţiunea „Adresează o întrebare şefului Direcţiei Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni”.

Între orele 13.00 – 13.30 vizitatorii vor avea posibilitatea să viziteze birourile Direcţiei Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni, să discute cu specialiştii de aici.

Pe parcurs, se preconizează şi alte activităţi:  de recrutare a personalului pentru agenţii economici şi instituţii, în special pentru Inspectoratul de Poliţie Ialoveni, Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Ialoveni, Casa Teritorială de Asigurări Sociale Ialoveni.

Tuturor celor care doresc să cunoască, din interior, modul în care îşi desfăşoară activitatea Direcţia Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni şi să obţină informaţii utile privind facilitatea accesului pe piaţa forţei de muncă, le vom satisface interesul.

Vă aşteptăm, cu drag, luni, 18 februarie 2019, la evenimentul Ziua Uşilor Deschise la Direcţia Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni.

 

Adresa noastră: or.Ialoveni, str.Alexandru cel Bun 49. Ne aflăm în incinta BC „Moldova-Agroindbank” SA, întrarea prin spate, etajul 2. Telefoane de contact: 0268-22109, 068899433.   

 

 

83 afișări