INVITAŢIE LA ATELIERUL DE INSTRUIRE ,,MANAGEMENTUL PROIECTELOR”

1 februarie 2019

 

          Invităm tinerii activi din localităţile raionului, consiliile locale de tineret şi grupurile de iniţiativă civică, care sunt doritori de-a se implica în viaţa comunităţii prin elaborarea şi implementarea proiectelor, să participe la atelierul de instruire ,,Managementul proiectelor”, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 9 şi 10 februarie 2019, orele 10:00 – 16:00, în sala mare de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni.

       Evenimentul este organizat în parteneriat de A. O. ,,Eco-Răzeni” şi Consiliul Raional Ialoveni în cadrul Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni” și în contextul Proiectului major ,,Costești – Capitala Națională a Tineretului 2019”.

     Participanţii vor beneficia de instruire despre completarea formularului de aplicare la Runda a XVIII – a de Granturi Mici (scop, obiective, plan de acțiuni, buget), materiale necesare, pauză de prînz şi acoperirea cheltuielilor de deplasare, la prezentarea copiei actului de identitate şi a biletului de călătorie.

     Solicităm respectuos doritorilor de a participa la atelier să se înregistreze la adresa electronică fondultinerilor@gmail.com, sau la numărul de telefon 0 268 73 325, pînă la 07 februarie 2019. Detalii puteți găsi pe pagina web www.fondultinerilor.md .

     Contacte: Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922; Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243.

     Atelierul de instruire se realizează de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în parteneriat cu Consiliul raional Ialoveni și sprijinul financiar al Fundației Est-Europene din resursele Guvernului Suediei.

215 afișări