Adunarea Generală ordinară a Organizației Teritoriale Ialoveni a Veteranilor Războiului pentru Independența și Integritatea Republicii Moldova din 1992

27 noiembrie 2018


La data de 24 noiembrie 2018, în incinta Casei de Cultură raionale din or. Ialoveni s-au desfășurat lucrările adunării  Generale ordinare a Organizației Teritoriale Ialoveni a Veteranilor Războiului pentru Independența și Integritatea Republicii Moldova din 1992 (OTIUNVRPI).  La adunare au participat 107 delegați din 138, care au reprezentat 19 organizații locale  din 24 existente în localitățile raionului. Au fost invitați și au onorat adunarea cu prezența dl. Lilian Carmanu, președinte al raionului Ialoveni, dl. Mihai Balan, președinte al Uniunii Naționale a Veteranilor Războiului pentru Independență, dl. Pavel Damaschin, șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni.

Conform ordinii de zi, Ion Bordea, președinte interimar al OTIUNVRPI, a prezentat raportul de activitate al organizației pentru perioada anilor 2013-2018.  A fost aleasă conducerea OTIUNVRPI pentru următoarea perioadă de 4 ani.


122 afișări