Raionul Ialoveni a semnat un Acord de Cooperare cu județul Arad, România

17 noiembrie 2018

Sala recent restaurată a Palatului Cultural din Arad a găzduit miercuri, 14.11.2018, ședința festivă comună a Consiliului Local al Municipiului Arad și a Consiliului Județean Arad, prilejuită de sărbătorirea Anului Centenar.

Cu acest prilej, s-a semnat Acordul de Cooperare Ialoveni, Republica Moldova – Arad, România, moment urmat de acordarea distincţiilor şi medaliilor pentru cei care, de-a lungul timpului, și-au adus contribuția la dezvoltarea și promovarea orașului și județului Arad.

Medalia Centenar a fost decernată tuturor prefecților, parlamentarilor arădeni și consilierilor locali și județeni, din toate mandatele, începând din 1990 până în prezent.

De asemenea, reprezentanții tuturor unităților administrativ-teritoriale ale județului Arad au fost distinși cu ordinul Centenar, pe care l-au primit în numele comunităților pe care le reprezintă.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert susținut de soprana Alexandra Fits, acompaniată de pianistul Mariano Castro și artista Sand Art Mariana Pachiș.

 

 

148 afișări