INVITAŢIE LA ATELIERUL DE INSTRUIRE ,,MANAGEMENTUL PROIECTELOR”

4 septembrie 2018

          Invităm tinerii activi din localităţile raionului, consiliile locale de tineret şi grupurile de iniţiativă civică, care sunt doritori de-a se implica în viaţa comunităţii prin elaborarea şi implementarea proiectelor, să participe la atelierul de instruire ,,Managementul proiectelor”, care se va desfăşura sîmbătă şi duminică, 8 şi 9 septembrie 2018, în sala mare de şedinţe, Consiliul Raional Ialoveni.

       Evenimentul este organizat în parteneriat de A. O. ,,Eco-Răzeni” şi Consiliul Raional Ialoveni în cadrul Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”.

     Participanţii vor beneficia de instruire, materiale necesare, pauză de prînz şi acoperirea cheltuielilor de deplasare, la prezentarea copiei actului de identitate şi a biletului de călătorie.

     Solicităm respectuos doritorilor de a participa la atelier să se înregistreze la adresa electronică fondultinerilor@gmail.com, sau la numărul de telefon 0 268 73 325.

     Contacte: Pletosu Victor, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922; Gurău Sergiu, director executiv, A. O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243.

87 afișări