MESAJ  DE  FELICITARE   cu prilejul sărbătorii ,,27 august –  Ziua Independenţei Republicii Moldova”,

29 august 2018

 MESAJ  DE  FELICITARE

 cu prilejul sărbătorii ,,27 august –  Ziua Independenţei Republicii Moldova”,

Stimaţi colegi ! Dragi compatrioţi !

 

      Sunt onorat să Vă felicit cordial cu prilejul Zilei Independenţei Republicii Moldova, pe care o celebrăm cu lumină, credinţă şi înţelepciune, ocrotiţi de binecuvîntarea divină !

        Sunt 27 de ani de la Marea Adunare Naţională, care prin Declaraţia de Independenţă a consfinţit dragostea de patrie, demnitatea şi conştiinţa naţională.

      Suntem marcaţi de înalta vibraţie sufletească, de întîlnirea cu spiritul naţional adevărat, care aprinde-n inimile noastre idealul sfînt al unităţii – de a fi mereu împreună, cu destoinicie, în civilizaţia europeană.

       Evocarea acestor evenimente, cu adevărat istorice, ne sugerează că avem datoria morală de a exprima profunda noastră recunoştinţă şi gratitudine personalităţilor temerare care au manifestat devotament şi sacrificiu întru renaşterea, devenirea şi propăşirea naţiunii noastre.

      Afirmarea şi consolidarea statului de drept certifică aspiraţia şi speranţa de integrare a ţării noastre cu destoinicie în civilizaţia europeană.

       Cu o profundă simţire şi devotament ne bucurăm împreună de aleasa sărbătoare, demni de a păstra recunoştinţa înaintaşilor şi de a cultiva generaţiilor în creştere dragostea pentru valorile neamului !

        Cu alese sentimente, Vă îndemn să arborăm cu mîndrie şi să onorăm Drapelul şi Stema de Stat a Republicii Moldova !

Cu profundă gratitudine,

                                           Lilian CARMANU,

                                              Preşedintele Raionului Ialoveni

 

 

 

 

108 afișări