CALENDARUL ACTIVITĂŢILOR DEDICATE ZILEI NAŢIONALE A TINERETULUI

29 octombrie 2019

În scopul implementării prevederilor Legii cu privire la tineret nr. 215 din 29. 07. 2016, dar şi a principiilor şi priorităţilor Strategiei Naţionale de Dezvoltare a Sectorului de Tineret 2020, aprobată prin Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr. 1006 din 10. 12. 2014, conform Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 552 din 07 octombrie 1996, cu privire la instituirea sărbătorii ,,Ziua Naţională a Tineretului”, în mod tradiţional, administraţia raionului Ialoveni încurajează comunităţile ca pe parcursul lunii noiembrie 2019, instituţiile publice, organizaţiile societăţii civile, agenţii economici, grupurile de iniţiativă şi consiliile locale de tineret în parteneriat cu mass-media să desfăşoare diverse acţiuni care să celebreze sărbătoarea ,,Ziua Naţională a Tineretului”, prin sporirea activismului civic şi participarea tinerilor la procesul de luare a deciziilor.

       Subliniem faptul că, tinerii ne sunt resursa cea mai valoroasă şi reprezintă persoanele cu vîrsta cuprinsă între 14 – 35 de ani, iar beneficiile şi avantajele activităţilor cu tineretul sunt evidente în dezvoltarea durabilă a localităţilor şi a afirmării tinerilor în cadrul unei societăţi civile responsabile care promovează cetăţenia inteligentă şi activă.

       Ataşăm Programul de activităţi dedicate Zilei Naţionale a Tineretului care se vor desfăşura în localităţile raionului Ialoveni.

218 afișări