• Home »
  • Noutăți »
  • Pregătirea sferei sociale a raionului Ialoveni pentru activitate în perioada de toamnă-iarnă 2017-2018

Pregătirea sferei sociale a raionului Ialoveni pentru activitate în perioada de toamnă-iarnă 2017-2018

 

La 06 octombrie, în incinta consiliului raional Ialoveni, a avut loc ședința cu privire la pregătirea sferei sociale a raionului Ialoveni pentru activitate în perioada de toamnă-iarnă 2017-2018. Scopul  acestei întrevederi a fost de a analiza situația concretă în instituțiile bugetare și a întreprinde toate măsurile  necesare pentru asigurarea activității fiabile a instituțiilor gestionate pe parcursul pregătirii și în perioada de toamnă-iarnă 2017-2018.

O atenție deosebită se acordă instituțiilor publice preșcolare, școlare și medicale.

Instituțiile publice în prezent cei mai mari consumatori de energie din tot consumul național final de energie din Republica Moldova. Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor de menire socială oferă posibilități semnificative pentru reducerea consumului de energie și reducerea costurilor la energie pentru APL.

Conducerea raionului susține inițiativa cu privire la reducerea consumului și costurilor de energie, fără ca acest lucru să se răsfrângă în mod negativ asupra calității serviciilor instituționale sau asupra confortului termic al angajaților în general.