În atenția agenților economici din raionul Ialoveni.

Direcția Economie Agricultură și Cadastru din cadrul Consiliului Raional Ialoveni, vă informează că Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova – România, MIEPO și Consiliul Județean Prahova, își exprimă onoarea și vă informează despre organizarea expoziției “Republica Moldova Prezintă” care se va desfășura în perioada 27-29 aprilie 2017 la Ploiești, România.

Programul amplu de afaceri va include: For bilateral moldo-romîn, sesiuni B2B și de informare privind accesul pe piața UE a companiilor din republică și beneficiile colaborării dintre Republica Moldova și România. Sub genericul “Republica Moldova Prezintă” se va desfășura și ședința “Euroregiunea 2017” la care vor participa 28 de raioane ale RM.

În acest context, Vă invităm să participați în cadrul evenimentului cu un stand colectiv al agenților economici din regiune pentru a prezenta potențialul raionului Dumneavoastră pe piața României, care este una atractivă și promițătoare.

Informații suplimentare: Direcția Evenimente de afaceri a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel/fax: (+373-22) 210725, 211442, 238410, e-mail: carolina.chiper@chamber.md.